JIMMY’S – YKSITYISTILAISUUDET PORISSA

Tavoitat meidät täältä

Porin IsoKarhussa sijaitseva Jimmy’s-ravintolamaailma tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet yksityistilaisuutesi järjestämiseen. Konseptimme on jaettu kolmeen eri ravintolaan, kolmessa eri kerroksessa, joiden välillä liikkuminen onnistuu vaivattomasti.

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä, jotta voimme yhdessä suunnitella sinulle parhaiten sopivan paketin!

KATTAVAT MAHDOLLISUUDET

Voit varata yksityistilaisuuttasi varten haluamasi kerroksen tai kerrokset, joista jokainen edustaa hieman erilaista tyyliä ja tunnelmaa. Lue lisää Streetistä, Studiosta ja Roofista niiden omilta sivuilta. Myös kerrosten välinen helppo liikkuminen mahdollistaa monenlaisia järjestelyitä. Voit esimerkiksi järjestää pikkujoulut tai syntymäpäivät toisen kerroksen Studiossa, josta on helppo siirtyä kerrosta ylemmäksi Roofin puolelle, tai alemmaksi Streetin puolelle jatkamaan juhlia yksityistilaisuutesi päätyttyä. Studio ja Roof mahdollistavat erittäin näyttävien gaalajuhlien tai yritystapahtumien järjestämisen.

Ajankohtaista

CATERING

Oma keittiömme tarjoaa korkealuokkaista catering-palvelua. Kun varaat ravintolamme yksityistilaisuutesi käyttöön ja hyödynnät myös cateringiamme, saat erinomaisen tarjouksen kaiken kattavalle paketille Porissa. Halutessasi voit myös totta kai järjestää tarjoilut itse.